Antena 3 CNN Actualitate David Cameron: Marea Britanie ar putea oferi ajutor răniţilor de la Colectiv

David Cameron: Marea Britanie ar putea oferi ajutor răniţilor de la Colectiv

David Cameron: Marea Britanie ar putea oferi ajutor răniţilor de la Colectiv
05 Noi 2015   •   17:51

Marea Britanie ar putea oferi asistență pentru răniții în incendiul produs vineri în clubul "Colectiv" din București, prim-ministrul David Cameron declarând că va analiza propunerea unui parlamentar britanic de punere la dispoziție a unor facilități medicale de pe teritoriul britanic, transmite Agerpres.

Potrivit site-ului www.chroniclelive.co.uk, deputata Anne-Marie Trevelyan din Berwick a ridicat această problemă în parlament în cadrul 'Orei premierului', după ce un medic chirug plastician din circumscripția sa s-a deplasat luni la București pentru a-și oferi ajutorul. 'Dr. Sarah Pape a întrebat dacă prim-ministrul va lua în considerare oferirea de asistență medicală umanitară concretă pentru răniții arși, prin punerea la dispoziție a unităților pentru arși din Marea Britanie pentru tratarea lor', a afirmat Anne-Marie Trevelyan.

Potrivit site-ului menționat, dr. Pape a declarat că România nu este echipată suficient pentru a face față unui număr atât de mare de victime cu răni de această natură.

'Mă bucur să aud despre vizita dr. Pape și ajutorul său altruist. Consider că este o sugestie foarte bună să examinăm dacă putem oferi ajutor și sprijin specializat. Voi prelua această sugestie și voi vedea ce se poate face', a reacționat David Cameron. 'Toate gândurile noastre sunt alături de victime și familiile lor', a adăugat premierul britanic.

×
Subiecte în articol: Clubul Colectiv
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close