Antena 3 CNN Actualitate Detalii inedite! Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. Mirabela își are originile departe de București

Detalii inedite! Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. Mirabela își are originile departe de București

Nicușor Dan trece acum prin, poate, cea mai dificilă perioadă a sa din ultimii ani - se pregătește intens pentru alegerile locale, unde țintește cel mai important scaun al Primăriei Generale a Bucureștiului și cu siguranță simte pe umerii săi o presiune extrem de mare.

Detalii inedite! Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. Mirabela își are originile departe de București
de Gabriel Dano    |    17 Iul 2020   •   19:15

Liniștea și-o regăsește însă în sânul familiei, alătur de familia sa Nicușor Dan are o soție frumoasă, care i-a dăruit și un copil, dar are grijă să o țină departe de ochii curioși ai lumii

Cine este Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan

Nicușor Dan, poate cel mai cunoscut activist civic din Capitală și fondatorul asociației Salvați Bucureștiul, are de câțiva ani o relație cu Mirabela Grădinaru, manager la o mare companie auto.

Mirabela este de origine din Vaslui. Acolo s-a nãscut, a copilãrit, a studiat si tot acolo sunt multe persoane dragi sufletului ei: mama, bunicii, rudele, prietenii, pe care îi si viziteazã ori de câte ori poate.

Nicusor Dan este de loc din Fãgãras, judetul Brasov. În anii 1986 si 1987 fiind medaliat cu aur la Olimpiadele internationale de matematicã de la Havana si Kambera.

Nicușor Dan și Mirabala Grădinaru locuiesc cu chirie într-un apartament din cartierul Gorjului și în urmă cu câțiva ani au devenit părinți. Mirabela a adus pe lume o fetiță, înainte cu o săptămână de alegerile locale de pe atunci.

„Traiesc cea mai fericită zi din viata. Am devenit tatal unei fetite minunate si sanatoase. Multumesc, Mirabela, pentru bucuria uriasa pe care mi-ai facut-o”, scria atunci Nicușor Dan, pe contul său de Facebook.

Nicușor Dan, învins la alegeri de Gabriela Firea

Nicușor Dan a pierdut o dată fotoliul de primar al Municipiului București în favoarea Gabrielei Firea. A reușit însă să surprindă pe toată lumea după ce a devansat PNL și a ocupat locul secund după PSD.

Gabriela Firea, echipă cu Nicușor Dan

Recent, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că şi-ar dori să facă echipă cu Nicuşor Dan, în calitate de viceprimar. Întrebată dacă contracandidatul său are calităţi, Firea a răspuns că: "Parţial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general".

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Mirabela Grădinaru
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close