Antena 3 CNN Actualitate Detaliul inedit surprins în curtea casei lui George Simion înainte de nuntă

Detaliul inedit surprins în curtea casei lui George Simion înainte de nuntă

În așteptarea nunții lui George Simion cu Ilinca Munteanu, Antena 3 a mers acasă la liderul AUR pentru a vedea cum a fost amenajată curtea casei pentru marele eveniment, nunta-festival. Peste 10.000 de invitați sunt așteptați mâine în localitatea Măciuca din Vâlcea.

Detaliul inedit surprins în curtea casei lui George Simion înainte de nuntă
de Gabriel Dano    |    26 Aug 2022   •   16:29

"Pregătirile sunt în toi aici, la casa din care a plecat pentru ultima oară George Simion, în calitate de burlac sau, cum spuneau oamenii de pe stradă, în calitate de ficior. Este o casă tradițională românească, cu foarte multe flori puse pe prispa casei.

L-am văzut pe George Simion în timp ce se pregătea să plece către primărie, foarte emoționat, mai curajoasă părea soția. Curtea a fost amenajată cu un aranjament mai degrabă tradițional. În prima parte, foarte multe straie tradiționale pregătite, care să arate faptul că acolo a fost pregătită mireasa, de exemplu, conform tradiției din zonă.

Nu s-a întâmplat acest lucru, însă știm foarte bine că George Simion este un iubitor al tradițiilor românești, a tot ce înseamnă motiv tradițional românesc. Vă spuneam că sunt multe pregătiri aici, încă mai sunt multe lucruri de făcut.

Se descarcă camioanele cu mâncare, se descarcă camioanele cu apă, vedem foarte multe baxuri de apă pregătite pentru marea nuntă de mâine Astăzi invitații sunt destul de puțini, însă mâine îi așteptăm pe cei 10.000 de oameni care vor fi redirecționați către 4 parcări și de acolo vor fi preluați de autocare", a transmis corespondentul Antena 3 Radu Tiliță.

În zonă au ajuns și autoritățile pentru a se asigura că totul decurge conform planului. Atât polițiștii, cât și pompierii au discutat cu cei din organizare. În plus, utilaje de mare tonaj pregătesc terenul pentru cei care vor dansa mâine la nunta lui George Simion.

 

×
Subiecte în articol: George Simion nunta
Parteneri
Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
x close