Antena 3 Actualitate Din ce cauză a murit Sergiu Nicolaescu. Poziţia oficială a reprezentanţilor Spitalului Elias

Din ce cauză a murit Sergiu Nicolaescu. Poziţia oficială a reprezentanţilor Spitalului Elias

de O.P.    |    03 Ian 2013   •   10:26
Din ce cauză a murit Sergiu Nicolaescu. Poziţia oficială a reprezentanţilor Spitalului Elias
Sergiu Nicolaescu a murit joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

"Eu o să plec, dar nu o să mor niciodată!" Sergiu Nicolaescu, o viaţă trăită pentru film, pentru oameni
  
"În ultimele 48 de ore, în evoluţia domnului Sergiu Nicolaescu au apărut complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat şi care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Elias.
  
Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, fiind operat de peritonită în 28 decembrie 2012.
  
Reprezentanţii Spitalului Elias declarau că intervenţia chirurgicală a avut loc "în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute". Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic.
  
Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close