Antena 3 CNN Actualitate Doi români, soţ şi soţie, care se întorceau din Germania, au murit în maşina strivită sub un camion, în Găvojdia

Doi români, soţ şi soţie, care se întorceau din Germania, au murit în maşina strivită sub un camion, în Găvojdia

Doi soţi din comuna Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin, care se întorceau din Germania, au murit, noaptea trecută, într-un cumplt accident în Găvojdia, judeţul Timiş.

Doi români, soţ şi soţie, care se întorceau din Germania, au murit în maşina strivită sub un camion, în Găvojdia
Sursa foto: lugojinfo.ro
de Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   10:05

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută pe drumul dintre Lugoj şi Caransebeş, pe DN 6, în zona localităţii Găvojdia.

Deşi mai aveau foarte puţin până să ajungă acasă, după un drum extenuant din Germania, cei doi soţi, el în vârstă de 40 de ani şi ea de 36 de ani, au sfârşit în maşina strivită de un camion, după un impact frontal.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii rutieri, echipaje SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare, mai ales că primele informaţii arătau că maşina a intrat aproape în totalitate sub un camion.

Salvatorii au ajuns în câteva minute la locul accidentului, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru cei doi soţi. Rănile suferite în urma impactului au fost fatale pentru amândoi.

Pompierii i-au descarcerat pe cei doi, iar trupurile neînsufleţite au fost duse la morgă.

Şoferul camionului le-a declarat poliţiştilor că autoturismul circula cu viteză şi, la un moment dat, într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe contrasens şi apoi a intrat frontal în camion.

Cel mai probabil, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan.

×
Subiecte în articol: accident Găvojdia Timis Lugoj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close