Antena 3 Actualitate Educație EDU.RO Bacalaureat 2019, sesiunea a doua. Subiecte BAC română, BAREM

EDU.RO Bacalaureat 2019, sesiunea a doua. Subiecte BAC română, BAREM

de S.T.    |    21 Aug 2019   •   09:37
EDU.RO Bacalaureat 2019, sesiunea a doua. Subiecte BAC română, BAREM

Subiecte BAC română, BAREM edu.ro. A doua sesiune a examenului de Bacalaureat a început miercuri cu proba scrisă la limba şi literatura română.

Subiecte BAC română, BAREM edu.ro. EDU.RO va publica în curând SUBIECTELE la limba română și BAREMUL DE CORECTARE.

Subiecte BAC română, BAREM edu.ro.  Pe 22 august, elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă la limba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va fi susţinută pe 23 august iar pe 26 august - proba la alegere a profilului şi specializării.

Subiecte BAC română, BAREM edu.ro.  Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

Subiecte BAC română, BAREM edu.ro. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12.00).

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12.00 şi 16.00.

Subiecte BAC română, BAREM edu.ro.  Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close