Antena 3 CNN Actualitate Educație N-o să îți vină să crezi, dezvăluiri senzaționale din interiorul cursurilor Amazon

N-o să îți vină să crezi, dezvăluiri senzaționale din interiorul cursurilor Amazon

N-o să îți vină să crezi, dezvăluiri senzaționale din interiorul cursurilor Amazon
09 Mar 2018   •   15:41

Deja foarte multe persoane cunosc faptul că afacerile online reprezintă noul trend al afacerilor, iar cumpărarea de produse din China și vânzarea pe piețele în care funcționează Amazon (SUA, United Kingdom, Germania, Italia etc.) este “regina balului”.

 

De ce? Cel puțin din câteva motive:

 

  • Îți oferă posibilitatea să faci toate activitățile doar din fața laptopului, de oriunde te-ai afla;
  • Nu ai nevoie de spații de producție sau de desfacere, de autovehicule pentru transport marfă, de angajați sau altele, pentru că produsele nu ajung în România;
  • Marfa cumpărată din China se va comercializa sub brandul tău, deci ești singurul din lume care o vinde, la prețul pe care ți-l stabilesti tu;
  • Amazon este firma care realizează absolut totul în locul tău, pe teritoriul țărilor în care funcționează: primește marfa transportată de la producător, măsoară și cântărește toate pachetele, le depozitează, le transmite curierilor rapizi care le duc la clienți, îți trimite notificări prin e-mail despre produsele tale, rezolvă treburile birocratice etc.
  • Amazon reprezintă o imensa piață de desfacere, deci deja ai clienți;
  • Ritmul de dezvoltare a Amazon este extrem de mare, asa ca odată prezent pe această piață cu produsele proprii, le vei vinde ani de zile și cu o creștere proporțională cu cea a celei mai mari platforme online din lume.

Deși afacerea este teoretic bună pentru orice persoană, indiferent de vârstă, de specializare (nu trebuie să cunoști marketing, finanțe, contabilitate, IT etc.), de studii (medii sau superioare) sau de ocupație (corporatist, liber profesionist, angajat la stat etc.), practic reușești numai dacă ești determinat, dacă înțelegi că trebuie să aloci câte 2 ore pe zi pentru reușita afacerii tale, timp de 4-6 luni.

Ulterior, va fi necesar din ce în ce mai puțin timp, dar profitul va permite să renunți la job-ul actual.

Profitul lunar poate fi de minim 2.000 dolari, uzual - de circa 5.000 dolari și excepțional - de peste 10.000 dolari, pentru vânzarea unui singur produs, pe o singură piață pe care funcționează Amazon. Evident, nu se obține din prima lună, dar în câteva luni după prima vânzare crește foarte mult. După care poți vinde mai multe produse, pe mai multe piețe Amazon, astfel că afacerea ta va crește permanent. 

 

STATISTICI IMPORTANTE

 Statisticile oficiale relevă faptul că 75% dintre vânzătorii pe Amazon înregistrează profit: 25% au profit între 50% și 200% sau chiar mai mult, iar 50% - profit de peste 25%.

Activitatea în afacerea Amazon este ușurată de existența unor instrumente (soft-uri), unele dintre ele gratuite, care te scutesc de multe eforturi. Notabil este faptul că un astfel de instrument îți poate calcula profitul încă din momentul în care alegi ce produs să vinzi, deci nu este nevoie să faci afacerea și abia după aceea să vezi dacă este profitabilă.

Ideal este să faci un curs Amazon, pentru că numai așa vei beneficia de sprijinul calificat al unor trainer cu experiență, precum și de susținerea și motivația pe care ți-o conferă comunitatea de cursanți, începători ca și tine.

Am constatat că Amz Academy oferă, la cea mai mică valoare de pe piața românească, nu doar informații valoroase și actualizate, nu doar multe-multe activități practice, ci – în general – toate secretele afacerii de succes, pentru că cei 5 traineri consideră că piața Amazon este atât de mare și se dezvoltă atât de rapid, încât este loc pentru toată lumea.

Deși am vorbit cu toți 5 și ei au explicat cât de bună, profitabilă și “la modă” este afacerea Amazon, nu o să preiau nimic de la aceștia (amănunte puteți găsi accesand site-ul www.amzacademy.ro sau grupul de Facebook: Amazon FBA Romania - AMZ Academy.ro), pentru că absolut fascinante mi s-au părut opiniile a 3 dintre cursanții AMZ Academy (nu le voi menționa numele, pentru că una dintre persoane urmează să plece de la locul actual de muncă, alta urmează să nu se mai întoarcă la job după concediul de creștere copil, iar cea de-a treia, ei bine, nu vrea să știe cei apropiați că face cursuri Amazon, pentru că ei știu că el muncește la un patron din străinătate și… ar râde de noua sa preocupare online):

A.C.: “mă săturasem de cei 14 ani în mediul bancar, nu știam ce afacere să pornesc, pentru că mi-a fost teamă să îmi dau demisia și apoi să existe riscul ca afacerea să nu meargă. Amazon “a picat mănușa”, pentru că am lucrat seara și în weekend, după serviciu adică. Trainerii mă ajută cu absolut totul, iar cele predate sunt ușor de înțeles. Sunt convinsă că voi pleca în curând de la bancă…abia aștept…”

N.Z.: “Sunt în concediu de îngrijire copil. Nu vreau să mai revin la actualul job, ci să lucrez de acasă, să pot avea grijă de copil așa cum mi-aș dori, să am timp liber pentru mine și familia mea. În timp ce învăț teoria din acest curs, caut produse și negociez cu chinezii. Vreau să ajung să vând și eu cu succes pe Amazon, am o mare ambiție!”

C.M.: “am plecat într-o țară străină ca să câștig bani pentru familia mea. Am descoperit afacerea Amazon, m-am înscris la cursul Amz Academy, iar acum băieții mă ajută pas cu pas să reușesc. Voi reveni în țară în câteva luni, unde voi fi propriul meu stăpân. Voi vizita alte țări doar ca turist”.

 

×
Subiecte în articol: Amazon
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close