Antena 3 CNN Actualitate A murit Eugen Kantor, "Hagi al culturismului", la vârsta de 75 de ani

A murit Eugen Kantor, "Hagi al culturismului", la vârsta de 75 de ani

Eugen Kantor, unul dintre cei mai mari culturiști ai României a murit la vârsta de 75 de ani. Acesta a fost înmormântat astăzi.

A murit Eugen Kantor, "Hagi al culturismului", la vârsta de 75 de ani
Sursa foto: Facebook | Eugen Kantor
de Ioana Mircea    |    18 Sep 2023   •   17:13

Eugen Kantor a fost înmormântat astăzi în prezența rudelor și a prietenilor, dar și a cunoștințelor sale. În luna noiembrie ar fi împlinit 76 de ani.

Vineri, acesta a mers să se antreneze la o sală de spot din Arad, unde a râs cu cei de acolo și și-a făcut exercițiile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Apoi, a plecat la stadionul Gloria unde obișnuia să alerge. Aici, însă, i s-a făcut rău. A fost dus la spital, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. Diagnostul a fost disecție de aortă.

Citește și: Doliu în lumea muzicii românești. A murit un cunoscut dirijor

Eugen Kantor a fost numit „Hagi în culturism“ de către Marius Anton, un arădean care mergea la aceeași sală cu Eugen de ani de zile.

"Cel mai longeviv culturist arădean a plecat dintre noi. În anul 1997, când am călcat pentru prima dată pragul unei săli de culturism, am avut ocazia să-l întâlnesc pe Eugen Kantor.

A fost un moment memorabil, eu crescând citind reviste pe coperta cărora era Eugen Kantor, un sportiv care domina clar culturismul la acea vreme, la categoria lui, pot chiar să spun că m-am apucat de culturism avându-l ca model. La acea vreme era un fel de Hagi în culturism. Odihnește-te în pace, Eugen Kantor”, a spus despre el sportivul Marius Anton, cu care se întâlnea aproape zilnic la sală, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: eugen kanto culturism
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close