Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Caravana jurnaliştilor Antenei 3, pe tărâmurile frumoasei Bucovine. Ce spun oamenii speciali de acolo

Fii la putere! Caravana jurnaliştilor Antenei 3, pe tărâmurile frumoasei Bucovine. Ce spun oamenii speciali de acolo

Fii la putere! Caravana jurnaliştilor Antenei 3, pe tărâmurile frumoasei Bucovine. Ce spun oamenii speciali de acolo
de S.T.    |    29 Iun 2015   •   22:51
Caravana jurnaliştilor Antenei 3 a ajuns şi la Suceava. Sabina Iosub, Ela Crăciun, Adrian Măniuţiu şi Răzvan Dumitrescu au păşit pe tărâmurile frumoasei Bucovine şi i-au cunoscut pe oamenii speciali de acolo. Alături de ei au fost şi Felix Rache şi Ionuţ Cristache, care au vorbit şi despre problemele aduse de politicieni în zonă.

La "Sinteza zilei", în direct de la cetatea Sucevei, Maria Cociorvan, bătrâna de 72 de ani din Rădăuţi care a fost luată cu mascaţii şi dusă la DNA Bucureşti, pentru că ar fi dat mită găini şi ouă, şi-a spus părerea despre scena politicii româneşti.

Ţara e făcută de ruşine, susţine femeia.

"Un om şi o femeie au prostit ţara. Şi-au făcut echipa lor, au luat bani şi acum avem datorii de plăti noi, copiii noştri şi nepoţii noştri", a spus femeia.

"Asta-i România? Asta-i judecata? Azi arestează şi mâine eliberează... Au rămas cu avere şi noi suntem amărâţi şi necăjiţi", a mai spus bătrânica Maria Cociorvan.
 

Sabina Iosub şi Adrian Mănuţiu au descoperit poate una dintre cele mai interesante poveşti sucevene. Aceea a unui tânăr pasionat de sălbaticia zonei, tânăr care, prin imaginile pe care a reuşit să le surprindă, i-a uimit pînă şi pe cei mai buni profesionişti în domeniu - specialiştii de la Discovery.

Mănăstirea Dragomirna, locul în care istoria se întâlneşte cu liniştea şi spiritualitatea, i-a atras ca un magnet pe Ela Crăciun şi Răzvan Dumitrescu, un obiectiv rar vizitat pentru că nicio autoritate nu a considerat necesar să-l includă în circuitul turistic.

Ionuţ cristache şi Felix Rache ne-au arătat cum primarul Gheorghe Flutur a lăsat sucevenilor o moştenire menită să distrugă frumuseţea sălbăticiei din vârf de munte.

Fii la putere! Cum arată groapa de gunoi din munţii Sucevei

Caravana Antena 3 "Fii la putere" îşi continuă periplul prin ţară. Jurnaliştii postului nostru au pornit din nou la drum, în căutarea unor noi locuri încărcate de istorie.

Pe 1 iulie, Oana Stancu, Radu Tudor, Maria Linda şi Iulia Zgripcea ne vor arăta frumuseţile din Tulcea, iar pe 2 iulie, Caravana Antena 3 "Fii la putere" va ajunge la Târgovişte.

Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Fii la putere!

#an10a3

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"
 
 
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close