Antena 3 CNN Actualitate Filmul accidentului din Pasajul Michelangelo din Timişoara în care au murit Dănuţ, un geniu al roboticii, şi Iulia, o tânără de 20 de ani

Filmul accidentului din Pasajul Michelangelo din Timişoara în care au murit Dănuţ, un geniu al roboticii, şi Iulia, o tânără de 20 de ani

Dănuţ Tol, un tânăr în vârstă de 20 de ani, geniu al roboticii şi campion mondial, dar şi Iulia Maria, o tânără de aceeaşi vârstă, au murit împreună într-un cumplit accident produs în Pasajul Michelangelo din Timişoara.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2023   •   11:38

Dănuţ şi Iulia Maria se aflau pe bancheta din spate a maşinii conduse de un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a luat permisul de conducere în luna decembrie a anului trecut.

Tragedia s-a produs în Pasajul Michelangelo din Timişoara în momentul în care şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei excesive, iar maşina a ricoşat într-un perete al pasajului, s-a rotit de câteva ori pe asfalt, iar apoi a fost proiectată într-un camion al Serviciului de Transport Public din Timişoara.

Spatele autoturismului a fost strivit complet în urma impactului cu camionul, iar cei doi tineri aflaţi pe bancheta din spate au murit pe loc.

Şoferul şi un alt tânăr, pasager pe locul din dreapta-faţă au supravieţuit accidentului şi au ajuns de urgenţă la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Doi tineri de doar 20 de ani au murit pe loc și alți doi sunt în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară

Dănuţ Tol făcea parte din echipa de robotică Delta Force, iar anul trecut a câştigat campionatul mondial de robotică din Texas, Statele Unite ale Americii.

Delta Force este echipa Liceului Naţional de Informatică din Arad, oraş din care era şi Dănuţ, dar şi ceilalţi doi tineri care au supravieţuit cumplitului accident.

Vestea morţii celor doi tineri în accidentul din Pasajul Michelangelo din Timişoara i-a şocat pe prietenii lor, iar mesajele de condoleanţe au început să curgă pe reţelele sociale.

Vezi şi: ”Drum lin spre cer, îngerașul nostru!” | El este Dănuț, tânărul de 20 de ani care a murit la Timișoara. Era geniu în robotică

Tragic 2 morti si 2 raniti grav TM

Publicată de Nica Dorian pe Joi, 23 februarie 2023

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close