Antena 3 CNN Actualitate Masca specială a lui Florin Cîțu. Are filtru din nanofibre, omoară virusul 99,99% și se autosterilizează

Masca specială a lui Florin Cîțu. Are filtru din nanofibre, omoară virusul 99,99% și se autosterilizează

Premierul României, Florin Cîțu, a susținut, miercuri, 10 februarie, o declarație de presă în care s-a putut observa masca specială pe care a purtat-o.

Masca specială a lui Florin Cîțu. Are filtru din nanofibre, omoară virusul 99,99% și se autosterilizează
Sursa foto: Facebook / Florin Citu
de Laura Dinu    |    12 Feb 2021   •   15:50

Este vorba despre modelul VK RespiPRO Respilon, o mască despre care producătorii spun că are capacitatea de a se autosteriliza și omoară până la 99,7-99,99% din virusuri.

Potrivit descrierii făcute de către producătorii măștii, aceasta are o eficiență ridicată de filtrare și este confecționată din nanofibre care blochează până la 99,7-99,99% din virusuri. Particulele de cupru, prezente atât pe partea interioară, cât și exterioară a măștii contribuie la distrugerea virusurilor din mediul înconjurător.

Grație capacității de autosterilizare pe care o posedă masca, cel care o poartă nu va fi nevoit să o spele sau să o dezinfecteze după fiecare purtare. Producătorii recomandă să fie înlocuită după o săptămână, dacă nu prezintă semne de degradare. Mai mult decât atât, materialele din care este confecționată sunt unele prietenoase cu natura. O astfel de masca poate fi achiziționată din mediul online pentru aproximativ 43 de lei, un pachet cu 3 bucăți, scrie click.ro.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu mască
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close