Antena 3 Actualitate Actorul Florin Piersic, mesaj de susţinere pentru Antena 3

Actorul Florin Piersic, mesaj de susţinere pentru Antena 3

16 Feb 2016   •   22:51
Actorul Florin Piersic a transmis un mesaj, în care își arată susținerea față de Antena 3, având în vedere că televiziunile trustului Intact mai au 4 zile la dispoziție să evacueze sediul.
 
Mihai Gâdea a spus marți, la emisiunea Sinteza Zilei, că a primit mesajul de la Florin Piersic, iar actorul este alături de noi.
 
Mesajul lui Florin Piersic, în videoul de mai sus.
 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close