Antena 3 CNN Actualitate El este în pușcărie, dar apare ca primar în București

El este în pușcărie, dar apare ca primar în București

El este în pușcărie, dar apare ca primar în București
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    29 Mar 2016   •   12:08

Fostul primar al sectorului 6 Cristian Poteraș este de aproape un an de zile în spatele gratiilor, dar unii cred că le este încă edil, deși și-a încheiat mandatul încă din 2012.

Așa se face că, într-un mall din Capitală, la un aparat unde se pot plăti taxele, la secțiunea Primărie, apare numele lui Cristian Poteraș, fost primar PDL-ist, dar și CV-ul acestuia. ”CV Primar Cristian Constantin Poteraș”, scrie la una dintre secțiuni.

Cristian Poteraș nu mai este primarul sectorului 6 din București din anul 2012, atunci când alegerilor locale au fost câștigate de Rareș Mănescu.

Poteraș a fost ales primar al sectorului 6 în 2004, el fiind reales și în 2008. El a pierdut însă alegerile locale din 2012 și a demisionat din conducerea filialei democrat-liberale a sectorului 6.

Mai mult, pe 22 mai 2015, fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraş, a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare cu executare, în dosarul de abuz în serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane.

La alegerile locale din iunie, candidatul PNL Răzvan Murgean se va înfrunta cu candidatul Gabriel Mutu. Social-democratul este urmărit penal pentru spălare de bani prin intermediul unor firme de construcţii autostrăzi şi alte construcţii civile, construcţii feroviare, IT, pază şi protecţie sau modă.

El mai este urmărit penal şi pentru folosirea cu rea credinţă a bunurilor societăţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.


 

×
Subiecte în articol: Cristian Poteras mall
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close