Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe Nicușor Dan

Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe Nicușor Dan

Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a anunțat-o prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că a demis-o de la șefia clubului CSM București.

Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe Nicușor Dan
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    22 Iun 2022   •   21:42

Fostă mare campioană mondială și olimpică Gabriela Szabo a deschis o acțiune civilă, contra lui Nicușor Dan, la judecătoria Sectorului 5, nefiind de acord cu acuzaţiile aduse şi cu modul în care a fost demisă.

Acțiunea ”în răspundere delictuală” a fost înaintată pe data de 14 iunie 2022, la 10 zile după ce Gabriela Szabo a fost demisă de la CSM București, conform Fanatik.ro.

Mesajul Gabrielei Szabo după ce Nicușor Dan i-a anunțat demiterea

"Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului).

Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului.", a scris Gabriela Szabo, pe Instagram.

Corpul de Control al primarului, trimis la CSM București

Primarul Capitalei a susţinut că actuala conducere a clubului CSM București a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management "defectuos".

"Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară - schimbarea e necesară.

Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)", a scris primarul general, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Szabo Nicușor Dan
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close