Antena 3 CNN Actualitate George Simion: "Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în stradă. Este penibil totul şi oamenii s-au săturat"

George Simion: "Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în stradă. Este penibil totul şi oamenii s-au săturat"

Liderul AUR, George Simion, s-a aflat, sâmbătă, printre protestatarii anti-restricţii adunaţi în faţa Guvernului şi care, ulterior, s-au încolonat către Palatul Cotroceni, flancaţi de jandarmi.

George Simion: "Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în stradă. Este penibil totul şi oamenii s-au săturat"
de Adrian Iclozan    |    10 Apr 2021   •   19:20

George Simion a comentat şi scandalul evacuării bolnavilor din Spitalul Foişor, afirmând că "statul a ajuns să se comporte penibil cu contribuabilii care alimentează sistemul de sănătate.

"Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în aceste zile în stradă...E penibil că a ajuns un stat în care milioane de oameni plătesc taxe pentru asigurările de sănătate să îi trateze în acest fel pe cei care susţin, prin taxe, sistemul de sănătate.

E penibil că un spital de ortopedie îşi schimbă peste noapte destinaţia. Este penibil că sutele de milioane pentru investiţii în spitale, în facilităţi noi. Este penibil totul şi de aceea oamenii s-au săturat şi iese în stradă în ciuda restricţiilor absurde.

(Este rugat să enumere cele mai supărătoare restricţii)

  • Închiderea şcolilor
  • Închiderea magazinelor la ora 18
  • Un an de zile de inutilitate

George Simion: Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului, ministrul Sănătăţii ne-a spus că sunt manipulate politic

Cazurile au crescut, suntem trataţi de parcă nu am avea propria conştiinţă, de parcă nu putem gândi cu propriile capete şi trebuie să ne sperie Guvernul.

Nu este bine deloc... Am văzut cum rata de infectare este crescută sau scăzută în funcţie de interesele celor de la guvernare. Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului pentru că, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, ele sunt manipulate politic", a spus Simion la Antena 3.

Români din toată ţara la protest în Bucureşti: Am venit să ne cerem dreptul la libertate!

Mii de oameni au ieşit în stradă, astăzi, în Bucureşti, iar mulţi dintre ei au venit din alte oraşe din ţară pentru a protesta împotriva resticţiilor impuse de autorităţi.

Trei autocare din Bacău, Braşov şi Iaşi au sosit sâmbătă după masă în zona Bucur Obor din Capitală. Sunt aproximativ 150 de persoane care se organizează pentru a merge în marș către Piața Universității.

"Am venit la București pentru a afirma libertatea de a fi români. Cerem tuturor autorităţilor statului, guvernului, președinției, să ridice toate restricțiile. Ne-am săturat de toată această mascaradă! Vrem o economie liberă, o viață socială liberă, o viață culturală liberă, cu o viața religioasă liberă.

Libertatea de a fi român în propria țară!

Îngrădirea drepturilor omului începe de la cea mai mică restricție. Fiecare trebuie să fie liber și să decidă cum se protejează. Acestă dictatura face din toată această 'plandemie' o dictatură ideologică. Se folosește de acest virus pentru a pune la pământ cu totul România", a spus un protestatar venit din ţară.

În piaţa Universităţii, liderul AUR, George Simion, și-a adunat simpatizanții pentru a protesta împotriva măsurilor restrictive impuse de guvern, dar și față de bâlbele Guvernului în gestionarea pandemiei de coronavirus.

Conform estimărilor Antena 3, ceva mai mult de 1.000 de oameni erau în cele două puncte de întâlnire - Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii. Protestatarii de la Universitate s-au alăturat celor de la Guvern şi au pornit ulterior spre Cotroceni.

×
Subiecte în articol: George Simion proteste
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close