Antena 3 CNN Actualitate Gropi penale. Consiliul Judeţean Arad, dat în judecată de companiile de asigurări pentru gropile din drum

Gropi penale. Consiliul Judeţean Arad, dat în judecată de companiile de asigurări pentru gropile din drum

Gropi penale. Consiliul Judeţean Arad, dat în judecată de companiile de asigurări pentru gropile din drum
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Ian 2014   •   17:24

În România, gropile de pe drumuri se pot astupa cu decizii judecătoreşti. Aşa s-au gândit reprezentanţii unor companii de asigurări care au pierdut bani grei pe reparaţiile maşinilor stricate pe un drum din Arad. Au dat în judecată Consiliul Judeţean în speranţa că îşi vor recupera pagubele şi că autorităţile vor fi obligate de instanţă să repare şoseaua.

Drumul care leagă municipiul Arad de Şiria este brăzdat de gropi. De ani de zile, 5 companii de asigurări se luptă să rezolve această problemă.

Au dat Consiliul Judeţean în judecată, dar drumul a trecut în administraţia Ministerului Dezvoltării, iar situaţia stă blocată de câţiva ani.

Şoferii se plâng că, pe lângă roviniete şi alte taxe, sunt nevoiţi să mai plătească şi reparaţia maşinilor stricate pe drumuri.

Modernizarea primilor 12 kilometri dintre Arad şi Şiria, tronsonul cel mai afectat de gropi ar costa 15 milioane de lei. În judeţul Arad ar fi trebuit reparate şi modernizate drumuri în lungime totală de 307 km.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close