Antena 3 CNN Actualitate Grupuri de discuții în care se împart liste cu dealerii de droguri, în România

Grupuri de discuții în care se împart liste cu dealerii de droguri, în România

Echipa Antena 3 CNN a reușit să se infiltreze în unele dintre grupurile de Telegram din România unde dealerii de droguri se întâlnesc cu consumatorii. Fără nici o reținere, membrii acestora discută despre marfă și tranzacții, ca la magazin.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2023   •   22:00

Totul este la vedere! Există canale Telegram, în România, pe care se întâlnesc consumatorii de droguri cu dealerii și care nu sunt verificate de poliție.

Unele dintre acestea au chiar peste 8.000 de utilizatori. Aici, dealerii își prezintă "marfa", și îi încurajează pe membrii să sune la un anumit număr de telefon dacă au întrebări. "Pentru orice nelămurire nu ezitați să apelați la", este unul dintre mesaje.

Tot aici, sunt prezentate și prețurile care variază în funcție de gramajul dorit. Sunt prezentate și zonele unde se fac astfel de tranzacții. Pe unul dintre grupuri se regăsesc toate sectoarele din București, dar și Brașov și Craiova.

Citește și: Informații exclusive despre Registrul Național al Traficanților de Droguri care ar putea fi înființat în România

×
Subiecte în articol: droguri România
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close