Antena 3 CNN Actualitate A aruncat gunoiul ilegal şi a fost amendat cu 30.000 lei. Piedone: "Autoutilitara folosită va fi confiscată"

A aruncat gunoiul ilegal şi a fost amendat cu 30.000 lei. Piedone: "Autoutilitara folosită va fi confiscată"

O persoană care a aruncat deşeuri pe spaţiul public, în sectorul 5, a primit o amendă foarte mare, iar autoutilitara folosită în acest sens va fi confiscată.

A aruncat gunoiul ilegal şi a fost amendat cu 30.000 lei. Piedone: "Autoutilitara folosită va fi confiscată"
Sursa foto: Facebook/Piedone
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   10:23

Anunţul a fost făcut de primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook, iar totul a avut loc după ce Poliţia Locală s-a autosesizat.

"! O persoană care a aruncat deşeuri pe spaţiul public a fost amendată cu 30.000 lei - autoutilitara va fi confiscată.

Piedone: Poliția Locală sector 5 a depistat autoutilitara care transporta deșeuri provenite din construcții 

! Astăzi (marţi - n.r.), Poliția Locală Sector 5 a depistat o autoutilitară care transporta deșeuri provenite din construcții pe strada Ion Băiulescu. Șoferul autoutilitarei a fost sancționat cu suma de 30.000 lei conform legislației în vigoare pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public şi i s-a adus la cunoștință că autovehiculul va fi confiscat.

! Aceste persoane care aruncă în mod repetat deșeuri pe domeniul public trebuie să înțeleagă că acest comportament nu mai este tolerat pe raza Sectorului 5. Am aplicat deja amenzi și vom face acest lucru în continuare, până când oamenii vor învăța să fie civilizați. 

Piedone: Acest comportament nu mai este tolerat pe raza sectorului 5

Mai mult, autovehiculele din care aruncă gunoiul vor fi confiscate. Am mai spus-o și o repet: Sectorul 5 nu este sat fără câini! Nu ne putem bate joc de mediu și nu tolerăm acest comportament al unor persoane care pur și simplu nu vor să înțeleagă că acțiunile lor afectează sănătatea celor din jur", a scris primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook.

❗️O PERSOANĂ CARE A ARUNCAT DEȘEURI PE SPAȚIUL PUBLIC A FOST AMENDATĂ CU 30.000 LEI - AUTOUTILITARA VA FI CONFISCATĂ - ...

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Marţi, 4 mai 2021

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone gunoi amenda
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close