Antena 3 CNN Actualitate "Un om frumos a plecat prea devreme!" | Ea este tânăra ucisă pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie, în Agnita

"Un om frumos a plecat prea devreme!" | Ea este tânăra ucisă pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie, în Agnita

Hoini Bartoş este tânăra în vârstă de 21 de ani care şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovită de o maşină de Poliţie chiar pe trecerea de pietoni, într-un accident teribil în Agnita, judeţul Sibiu.

"Un om frumos a plecat prea devreme!" | Ea este tânăra ucisă pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie, în Agnita
Sursa foto: Facebook | Ziarul Star Sibian
de Alin Tarnovschi    |    28 Dec 2021   •   16:54

Hoini, o tânără despre care prietenii şi cunoscuţii spuneau că este o luptătoare şi care a muncit din greu de la 16 ani pentru a se întreţine, s-a stins din viaţa, seara trecută, 27 decembrie 2021, după un accident cumplit pe strada 1 Decembrie din Agnita.

Hoini era din Bistriţa, însă locuia în Agnita, la unchiul ei şi de la vârsta de 16 ani lucra la o firmă de cablaje din zonă.

Rudele spun că tânăra a trecut de numeroase ori pe trecerea de pietoni pe care şi-a găsit sfârşitul, iar seara trecută, atunci când a fost spulberată de o maşină de Poliţie, mergea să se întâlnească cu o prietenă.

Moartea tinerei a provocat un adevărat şoc printre prietenii ei. Zeci de oameni au postat pe Facebook mesaje de adio pentru tânăra de 21 de ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţistul care se afla la volanul autospecialei fiind cercetat penal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Viața e nedreaptă!!!! Un om frumos la suflet și la chip a plecat prea devreme!!

A fost o luptătoare, un copil care și-a dorit o viață mai bună, o viață cu prieteni mulți și lipsită de griji. A muncit din greu de la vârsta de 16 ani ca să se întrețină și a fost apreciată pentru tot ce a însemnat ea, Hoini Bartos!

E dureros să vezi că o viață de copil se termină așa, e dureros să crezi că nu mai e!!!

Tânără de 21 de ani, accidentată mortal de un polițist, pe trecerea de pietoni, în Agnita, Sibiu

Am cunoscut-o, am îndrăgit-o pentru tot ce a însemnat Hoini, a fost copilul care însuflețea pe toată lumea cu bună dispoziție. Amintirile frumoase împreună cu Hoini vor rămâne pentru totdeauna!

Am avut o ultimă intalnire in luna octombrie la școală, era mândră si bucuroasă pentru tot ceea ce a realizat, avea regrete că a terminat școala și nu mai este împreună cu colegii ei!!

Nu te voi uita Hoini, nu voi uita amintirile împreună, nu voi uita veselia ta si bunătatea sufletească! Drum lin în ceruri, odihnește-te în pace!!", este doar unul dintre zecile de mesaje postate de prietenii tinerei pe Facebook.

×
Subiecte în articol: accident agnita Sibiu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close