Antena 3 CNN Actualitate I-au fost furaţi 100.000 de euro din conturi. Reprezentanţii băncilor nu-şi explică dispariţia banilor

I-au fost furaţi 100.000 de euro din conturi. Reprezentanţii băncilor nu-şi explică dispariţia banilor

I-au fost furaţi 100.000 de euro din conturi. Reprezentanţii băncilor nu-şi explică dispariţia banilor
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    22 Dec 2011   •   05:49

O sută de mii de euro s-au evaporat din contul bancar al unui piteştean, fără ca omul să ştie. Un bărbat a retras suma respectivă prezentând la bancă o împuternicire falsă. Cel păgubit a facut plângere la poliţie şi speră acum că îşi va recupera banii. Argeşeanul a mers luni la bancă pentru a depune mai mulţi bani în cont  şi a aflat cu stupoare că acesta a fost golit de un împuternicit.

De atunci, omul merge de la o filială a băncii la alta pentru a încerca să-şi recupereze banii. Nu a împuternicit pe nimeni să scoată banii şi cu toate acestea, omul spune că reprezentanţii băncii au fost păcăliţi de o procură falsă.

A mers la bancă şi cu avocatul.  Bărbatul a depus o plângere şi la poliţie. Dacă se va dovedi că argeşeanul are dreptate, bărbatul care a scos banii va fi acuzat de fals şi uz de fals.

Omul păgubit este hotărît să-şi recupereze banii chiar şi dacă va fi nevoit să apeleze la instanţă. El intenţionează să ceară băncii daune materiale şi morale.


×
Subiecte în articol: daune furturi banca
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close