Antena 3 CNN Actualitate Imaginile zilei în plină criză politică. Nicușor Dan, surprins în timp ce se leagănă

Imaginile zilei în plină criză politică. Nicușor Dan, surprins în timp ce se leagănă

Imagini incredibile cu Nicușor Dan. În plină criză politică care amenință să dărâme o coaliție, edilul Capitalei este extrem de liniștit. Senzațional de liniștit.

Imaginile zilei în plină criză politică. Nicușor Dan, surprins în timp ce se leagănă
de Gabriel Dano    |    02 Sep 2021   •   20:43

Primarul Capitalei, Nicușor Dan a fost suprins în timpul unei ședințe în timp ce se leagănă în scaunul său și pare că meditează adânc, probabil, la problemele tot mai multe ale Bucureștiului. Că o fi vorba despre întreruperile apei calde, parcurile care au devenit o junglă sau poate traficul care va deveni din nou sufocant odată cu reînceperea școlilor nu putem spune.

Cert este că Nicușor Dan părea foarte aproape de lumea viselor.

Dana Budeanu, reacție genială după ce a aflat că Nicușor Dan nu s-a vaccinat

La conferința de presă susținută, marți, la zece luni de la preluarea mandatului, edilul a fost întrebat dacă s-a vaccinat împotriva COVID-19.  A fost momentul în care Nicușor Dan a dezvăluit că nu și-a făcut vaccinul, dar că îl va face după ce medicul îi va recomanda acest lucru.

Edilul Capitalei a adăugat că nu a discutat despre acest subiect deoarece nu a dorit să „paraziteze dezbaterea publică cu asta”.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum ştiţi am fost în izolare în luna mai. Am fost în izolare pentru că iniţial fiica mea a fost infectată, ulterior m-am infectat şi eu. Deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a susținut Nicușor Dan.

La finalul lunii aprilie, Nicușor Dan anunța că fetița sa a ieșit pozitivă la testul COVID-19.

„Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor”, scria atunci Nicușor Dan, pe Facebook, potrivit impact.ro.

Dana Budeanu, reacție genială după declarațiile primarului general

Mărturisirea lui Nicușor Dan legată de faptul că nu s-a vaccinat a stârnit un val de reacții. Printre cei care au reacționat se află și Dana Budeanu, unul dintre cei mai vocali contestatari ai măsurilor de protecție impuse în contextul pandemiei.

„Plicușor: 'O să mă înțep când o să-mi zică doctoru' că e bine s-o fac!' Corect! Și eu la fel! Mie mi-a zis că nu e bine”, a scris Dana Budeanu, pe contul său de Instagram.

sursa: Instagram/ Dana Budeanu

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close