Antena 3 CNN Actualitate Interlopii fac legea în Bărbuleşti. Unii localnici au dat sute de milioane taxă de protecţie

Interlopii fac legea în Bărbuleşti. Unii localnici au dat sute de milioane taxă de protecţie

Interlopii fac legea în Bărbuleşti. Unii localnici au dat sute de milioane taxă de protecţie
de O.P.    |    04 Ian 2012   •   05:40

 Scandalul cu împuşcături de la Bărbuleşti scoate la iveală faptul că interlopii fac legea în zonă. Au apărut localnici care spun că au dat sute de milioane taxă de protecţie. Oamenii legii au găsit şi o armă de vânătoare, într-un şanţ, lângă şcoală. Vor stabili în orele următoare dacă este arma cu care a fost ucis interlopul duminică seara.

Sute de oameni în frunte cu lăutarii s-au adunat la priveghiul bărbatului împuşcat în urma scandalului de la Bărbuleşti. 

Rudele au încins grătarul în curte şi manelele s-au auzit toată noaptea.

În cealaltă tabără, anchetatorii continuă cercetările pentru a-l depista pe autorul faptei. Rudele principalului suspect în cazul crimei susţin că bărbatul reţinut este nevinovat şi că victima a fost împuşcată chiar de fratele său.

Oamenii locului spun victima făcea parte dintr-un clan care se ocupa cu taxe de protecţie.

De cealaltă parte, rudele bărbatului omorât spun că el a folosit arma de frică. Deşi localnicii spun că mulţi din sat au arme de foc, oamenii legii sustin că este doar o laudă.

După ce au scotocit toată comuna, poliţiştii au găsit o armă de vânătoare într-un şanţ lângă şcoala din Bărbuleşti şi va fi expertizata pentru a se stabili daca a fost arma care a fost folosita in conflictul in urma caruia a decedat persoana respectiva.

La Bărbuleşti atmosfera este în continare tensionată.



×
Subiecte în articol: interlopi violente
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close