Antena 3 CNN Actualitate El este Ioan, plutonierul adjutant desemnat paramedicul anului 2023, de către ISU Alba

El este Ioan, plutonierul adjutant desemnat paramedicul anului 2023, de către ISU Alba

Ioan Biriş, plutonier adjutant din cadrul Secției de Pompieri Sebeș, a fost desemnat paramedicul anului 2023. Are la activ peste 3.000 intervenții în acordarea primului ajutor medical calificat.

El este Ioan, plutonierul adjutant desemnat paramedicul anului 2023, de către ISU Alba
Sursa foto: Facebook ISU Alba
de Claudia Popovici    |    05 Feb 2024   •   19:47

Anunţul a fost făcut de ISU Alba care l-a descris pe plutonierul adjutant Biriş Ioan "un profesionist desăvârșit și implicat în toate activitățile și misiunile încredințate". 

"Pe parcursul anului trecut, acesta a participat la peste 400 de intervenții SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat.

Colegul nostru este comandant de echipaj, conducător autospeciale și paramedic în cadrul ISU Alba, a absolvit școala postliceală de asistenți medicali, iar din 2012 până în prezent acesta are la activ peste 3.000 intervenții în acordarea primului ajutor medical calificat fiind un profesionist desăvârșit și implicat în toate activitățile și misiunile încredințate.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini din timpul activitățilulor și misiunilor la care a participat Ioan Biriş plutonierul adjutant desemnat paramedicul anului 2023, de către ISU Alba.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În timp ce se afla în stațiunea 2 Mai, acesta a salvat o persoană de la înec, iar în anii precedenți a participat la mai multe intervenții dificile, cursuri de prim ajutor medical și are la activ câteva zeci de stopuri cardio-respiratorii resuscitate cu succes.

Felicitări și mult succes în toate misiunile și de-acum înainte", a transmis ISU Alba pe pagina de Facebook a instituției. 

×
Subiecte în articol: paramedic isu alba
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close