Antena 3 CNN Actualitate Iohannis: "Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii. E exclus așa ceva!"

Iohannis: "Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii. E exclus așa ceva!"

”Nu s-a vehiculat niciodată o tăiere de pensii sau de salarii. Asta e o prostie PSD-istă, aruncată în spațiul public din motive electorale”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis: "Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii. E exclus așa ceva!"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    09 Sep 2020   •   18:36

Economia a suferit cea mai mare scădere din istoria recentă, moneda națională se depreciază, iar bancherii spun că este doar începutul. Guvernul a anunțat că lucrează deja la legea bugetului pentru 2021.

Întrebat dacă va promulga un buget de stat care prevede tăieri sau înghețări de venituri, președintele Klaus Iohannis a răspuns: ”Nu s-a vehiculat niciodată o tăiere de pensii sau de salarii. Asta e o prostie PSD-istă, aruncată în spațiul public din motive electorale”.

Klaus Iohannis: Este clar că bugetul pentru anul viitor trebuie construit cu mare grijă

”Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii, e exclus așa ceva! Economia a cunoscut un recul semnificativ în trimestrul doi, care a trecut și între timp își revine. Noi credem că economia României își va reveni (...). Noi ne pregătim pentru ani de creștere, nu ani de reducere”, a precizat președintele Klaus Iohannis.

Iohannis: ”Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii”

Vasile Marcu, reporterul Antena 3, l-a întrebat pe președintele Iohannis cum crede că elevii vor respecta regulile la școala. 

Vasile Marcu: V-ați atins masca de mai multe ori. Cum credeți că elevii care începe școala vor respecta măsurile de igienă și să poarte masca?

Klaus Iohannis: Eu sunt convins că se vor obișnui foarte repede. Copiii se obișnuiesc repede, chiar și cu lucrurile mai puțin plăcute.

Citiți și:

Klaus Iohannis: Școala începe în condiții diferite

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toți părinții din România

Iohannis, un nou atac la PSD: E campionul populismului fără acoperire

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close