Antena 3 CNN Actualitate Judecătorul Petre Lăzăroiu, în topul "select" al afaceriştilor cu "bunuri pe numele părinţilor". Vezi declaraţiile de avere ale magistratului

Judecătorul Petre Lăzăroiu, în topul "select" al afaceriştilor cu "bunuri pe numele părinţilor". Vezi declaraţiile de avere ale magistratului

Judecătorul Petre Lăzăroiu, în topul "select" al afaceriştilor cu "bunuri pe numele părinţilor". Vezi declaraţiile de avere ale magistratului
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2013   •   19:29

Judecătorul Petre Lăzăroiu a intrat în topul select al afaceriştilor cu “bunuri pe numele părinţilor”, din care mai fac parte Hoara, Boagiu şi Blejnar.

În cadrul emisiuniiExces de puterede sâmbătă seară au fost prezentate informaţii noi despre judecătorul Petre Lăzăroiu, care înainte de evenimentele din decembrie 1989 ar fi purtat numele de Petre Ceauşescu.

Reporterii emisiunii au realizat un material în satul Smârdan, din judeţul Buzău, unde există o vilă pe numele tatălui judecătorului, un bătrân de 87 de ani.


Lăzăroiu l-ar fi scutit pe Traian Băsescu, pe vremea când era primar general al Capitalei, de obligaţia de plată a unui prejudiciu de 1,1 milioane de euro pentru Pasajul Basarab.

Judecătorul Curţii Constituţionale a avut şi o problemă gravă în perioada studenţiei, care pune sub semnul întrebării moralitatea sa. Petre Ceauşescu a fost dat în judecată în 1977 (pe când se afla în ultimul an la Facultatea de Drept) de către o chelneriţă pe care a cunoscut-o într-o tabără studenţească la Pârâul Rece, organizată în vara anului 1976, pentru recunoaşterea paternităţii şi stabilirea pensiei alimentare.

Citiţi şi:

Cine este domnul Ceauşescu din CC, devenit între timp Lăzăroiu, şi care este adevărata lui faţă

 


×
Subiecte în articol: Petre Lazaroiu Exces de putere
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close