Antena 3 CNN Actualitate Jurnalişti DAŢI AFARĂ de la o conferinţă de presă de un deputat PNL: "Au intrat cu glod pe mochetă"

Jurnalişti DAŢI AFARĂ de la o conferinţă de presă de un deputat PNL: "Au intrat cu glod pe mochetă"

Jurnalişti DAŢI AFARĂ de la o conferinţă de presă de un deputat PNL: "Au intrat cu glod pe mochetă"
16 Ian 2014   •   13:21
UPDATE 14.00 - Deputatul PNL Ştefan Băişanu a declarat într-o intervenţie telefonică la "Se întâmplă în România" că i-a dat afară pe jurnaliştii suceveni pentru că aceştia "nu lucrează nicăieri în presa suceveană, nu plătesc taxe şi impozite, deci nu sunt ziarişti".


Deputatul PNL Ştefan Băişanu a dat afară de la o conferinţă de presă o echipă de jurnalişti ai unei publicaţii online, deşi aceasta primise o invitaţie de participare, pe motiv că i-au murdărit mocheta cu "glod".

Conferinţa a avut loc în biroul parlamentar al deputatului liberal.

Întrebat de către ceilalţi jurnalişti de ce au fost daţi afară colegii lor, Băişanu a spus că "Au intrat cu glod pe mochetă". Ulterior, deputatul PNL a afirmat că jurnaliştii daţi afară de la conferinţă nu aveau acreditare.

Potrivit corespondentului Antena 3, Paul Ciurari, la baza incidentului stă un conflict mai vechi, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu câteva zile, pe site-ul de ştiri a apărut un filmuleţ cu deviza „pamflet", în care deputatul era luat peste picior.

×
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close