Antena 3 Actualitate Justiție Cum au intrat procurorii DNA în patul inculpaților. Șantajul cu amante, dezvăluiri din dosare

Cum au intrat procurorii DNA în patul inculpaților. Șantajul cu amante, dezvăluiri din dosare

de M.Z.    |    28 Mai 2017   •   15:17
Cum au intrat procurorii DNA în patul inculpaților. Șantajul cu amante, dezvăluiri din dosare

Fostul magistrat Alexandru Lele trage un semnal de alarmă cu privire la practicile DNA în mai multe dosare. Procurorii DNA ar fi încercat influențarea soțiilor sau amantelor cu înregistrări compromițătoare privind viața privată.

Potrivit avocatului Lele, în trei dintre dosarele sale clienții au fost șantajați cu mai multe interceptări din viața privată a acestora, înregistrări care nu aveau nicio legătură cu dosarele penale în care erau anchetați, potrivit Antena 3.

Mai mult, aceste interceptări le-au fost prezentate de procurorii anticorupție, pentru a pune presiune pe aceștia și eventual pentru a-i convinge pe incupați să facă și anumite denunțuri.

Practic, soțiile incupaților au fost invitate la sediul DNA, acolo unde au fost înștiințate de procuror că bărbații aveau amante, iar în unul dintre cazuri, Alexandru Lele susține că această controversă s-a terminat și cu un divorț.

Fostul magistrat spune că aceste practici nu sunt legale și cu siguranță, sunt imorale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close