Antena 3 CNN Actualitate Justiție DNA: Suspiciuni de corupţie la adresa lui Piedone

DNA: Suspiciuni de corupţie la adresa lui Piedone

DNA: Suspiciuni de corupţie la adresa lui Piedone
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    05 Noi 2015   •   15:27

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) anchetează modalitatea de emitere a autorizaţiei de funcţionare eliberată de primarul sectorului 4 Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, privind spaţiul în care funcţiona clubul Colectiv.

Dosarul a fost înregistrat ca urmare a declinării competenţei de către Parchetul Înaltei Curţi în cazul unei părţi din dosar.

Cristian Popescu Piedone era primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.
   
Marţi seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului Cristian Popescu Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
   
Sâmbătă, la o zi de la tragedie, după ce Read Arafat anunţa că localul Colectiv nu avea autoriza?ii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Piedone spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei, Clubul Colectiv a funcţionat legal, controalele inspectorilor săi desfăşurându-se înainte de ora 16.30, în cadrul programului de lucru, nu seara şi noaptea, când clubul are activitate.
   
În urma incendiului izbucnit vineri seară în clubul Colectiv, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte aproximativ 200 au fost rănite.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone DNA
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close