Antena 3 CNN Actualitate Justiție Începe judecata în dosarul privind autorizaţiile clubului Colectiv, în care este cercetat Cristian Popescu Piedone

Începe judecata în dosarul privind autorizaţiile clubului Colectiv, în care este cercetat Cristian Popescu Piedone

Începe judecata în dosarul privind autorizaţiile clubului Colectiv, în care este cercetat Cristian Popescu Piedone
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mar 2017   •   14:51

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, joi, că instanţa a fost sesizată în mod legal în dosarul în care fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este acuzat că ar fi încălcat legea autorizând funcţionarea clubului Colectiv, urmând să înceapă judecata pe fond.

 "Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Popescu Cristian Victor, Iofciu Aurelia şi Ganea Luminiţa Larisa împotriva încheierii din data de 14.10.2017 a Tribunalului Bucureşti", se precizează în decizia Curţii de Apel.

Hotărârea este definitivă urmând să se înceapă judecata pe fond.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul "Colectiv" în mai 2016. 90 de persoane au cerut să se constituie părţi civile, cerând drept despăgubiri sume care variază între 30.000 euro şi 2.000.000 euro.

Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de abuz în serviciu cauzând vătămarea intereselor legitime ale unor persoane fizice şi ale Sectorului 4, alături de Aurelia Ioficiu, şef al Serviciului autorizări comerciale din Sectorul 4 Bucureşti la data faptelor, acuzată de complicitate la abuz în serviciu, Luminiţa Ganea, consilier în cadrul aceleaşi structuri şi de Sandra Moţoc, referent superior în cadrul serviciului, asupra căreia planează suspiciuni de complicitate la abuz în serviciu.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close