Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mama lui Vlad Pascu rămâne sub control judiciar. Tatăl acestuia poate merge liber pe stradă

Mama lui Vlad Pascu rămâne sub control judiciar. Tatăl acestuia poate merge liber pe stradă

Miruna Pascu, mama tânărului care a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai, în urma căruia au murit doi studenţi, va fi cercetată sub control judiciar. Tatăl lui Vlad Pascu a scăpat de această măsură.

Mama lui Vlad Pascu rămâne sub control judiciar. Tatăl acestuia poate merge liber pe stradă
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin / Octav Ganea
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2023   •   22:12

Magistrații Tribunalului București au decis, miercuri, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile pentru Miruna Pascu.

”De asemenea, faţă de inculpatul Pascu Claudiu Mihail, instanța dispune revocarea măsurii controlului judiciar”, se arată în decizia magistraților.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată în dosarul în care fiul ei este acuzat că ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, după ce a condus drogat. Ea este acuzată că a șantajat o tânără care este martoră în dosarul în care fiul ei este cercetat, în cazul în care aceasta va decide să colaboreze cu procurorii.

În același dosar, Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, este acuzat de consum și trafic de droguri, iar tatăl tânărului, Mihai Claudiu Pascu, este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close