Antena 3 CNN Actualitate La Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu i-a invitat pe cetăţeni să aprindă, chiar ei, luminiţele de sărbători

La Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu i-a invitat pe cetăţeni să aprindă, chiar ei, luminiţele de sărbători

Instituţia condusă de primarul PSD Lia Olguţa Vasilescu i-a invitat, anul acesta, pe craioveni să fie părtaşi la aprinderea iluminatului public în municipiu.

La Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu i-a invitat pe cetăţeni să aprindă, chiar ei, luminiţele de sărbători
Sursa foto: Sursă foto: Primăria Craiovei
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2020   •   21:22

Oamenii au fost îndemnaţi să acceseze site-ul primăriei şi să apese, sâmbătă, la ora 18, butonul virtual de activare a instalaţiei de lumini. 

"Pentru că avem nevoie să trăim magia Crăciunului, Primăria Craiova asigură iluminatul de sărbători, dar nu doar în zona centrală, ci și în Parcul Nicolae Romanescu. Fiind vorba de o perioadă specială, ne-am gândit că cea mai bună soluție este ca, în acest an, aprinderea luminițelor să o facă, în premieră, craiovenii, fără să fie nevoie să vină în centru, ci de acasă sau de pe telefon, accesând butonul de aprindere care se va regăsi pe pagina principală de pe site-ul Primăriei, www.primariacraiova.ro", se spune într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

După apăsarea butonului, utilizatorii au fost redirectaţi într-o pagină unde momentul aprinderii sistemului de iluminat a putut fi urmărit live.

Cu toate că majoritatea locuitorilor Craiovei au dat curs îndemnului de a se bucura online de spectacolul de lumini, mai mulţi craioveni s-au adunat, sâmbătă seara, în centrul orașului, purtând mască și păstrând distanța socială.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close