Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au murit după ce un microbuz a intrat în remorca unui TIR, la Bizigheşti, în Vrancea

Doi oameni au murit după ce un microbuz a intrat în remorca unui TIR, la Bizigheşti, în Vrancea

Doi bărbați au murit și altul a fost rănit, astăzi, într-un accident care a avut loc în localitatea Bizighești, județul Vrancea, după ce un microbuz a intrat în remorca unui TIR staţionat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2023   •   17:26

Potrivit Poliției Vrancea, accidentul a fost sesizat în localitatea Bizighești între un TIR și un microbuz. Şoferul microbuzului, în care se mai aflau doi bărbaţi, nu a observat un TIR care staţiona pe prima bandă de pe drum şi a intrat în plin în remorcă.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a microbuzului a fost efectiv strivită, iar şoferul şi pasagerii au rămas prinşi între fiarele contorsionate. La faţa locului au intervenit pompierii de la Descarcerare, echipaje medicale, dar şi un elicopter SMURD.

Din nefericire, pentru şofer şi unul dintre pasagerii, salvatorii nu au mai putut face nimic. Cei doi au fost găsiţi în stop cardio-respirator, iar medicii nu au reuşit să îi resusciteze.

Un al treilea bărbat, pasager în microbuz, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close