Antena 3 CNN Actualitate Locale O pensionară şi doi copii au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Botoşani

O pensionară şi doi copii au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Botoşani

Un accident grav a avut loc în această după amiază pe o stradă din Botoșani. O femeie şi doi copii au fost spulberați pe trecerea de pietoni de un şofer care conducea cu viteză. Victimele au fost preluate de un echipaj SMURD.

O pensionară şi doi copii au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Botoşani
de Claudia Popovici    |    05 Dec 2021   •   17:13

Accidentul a avut loc azi după amiază pe Bulevardul Mihai Eminescu, direcția de deplasare, înspre strada Sucevei din Botoșani.

Potrivit martorilor, şoferul, în vârstă de 23 de ani nu a adaptat viteza şi a lovit în plin o femeie şi 2 copii pe trecerea de pietoni. Urmare impactului șoferul a intrat într-o altă maşină care circula regulamentar.

„În încercarea de a-i evita, conducătorul auto a intrat în impact cu un alt autoturism. Pasagera din dreapta față a autoturismului respectiv, o femeie de 34 de ani, a fost transportată la spital. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Botoșani, potrivit presei locale.

La faţa locului a intervenit imediat un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale victimelor. Ulterior, acestea au fost transportate la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close