Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident devastator filmat de o cameră de supraveghere, la Timişeşti în Neamţ

Accident devastator filmat de o cameră de supraveghere, la Timişeşti în Neamţ

Un accident devastator produs în zona comunei Timişeşti din Neamţ a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Accident devastator filmat de o cameră de supraveghere, la Timişeşti în Neamţ
Sursa foto: Cameră supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    15 Mai 2022   •   21:02

Accidentul s-a produs vineri după-amiază, 13 mai 2022, pe DN 15, în zona comunei Timişeşti, acolo unde un şofer în vârstă de 77 de ani a întors maşina şi a pătruns pe drum, chiar în faţa unui şofer cu BMW, care circula cu viteză.

Ultimele clipe din viaţa şoferului de 77 de ani au fost filmate de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se vede cum şoferul petrece câteva clipe lângă maşină, apoi încearcă să întoarcă, pe marginea drumului, foarte încet.

La un moment dat, după ce a reuşit să întoarcă maşina şi încerca să vireze la stânga, bărbatul a apăsat acceleraţia, chiar dacă avea o vizibilitate destul de mare şi ar fi putut să vadă BMW-ul X5, de culoare neagră, care venea cu viteză spre el.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 77 de ani, din Bălțătești, ar fi efectuat manevre de ieșire din parcarea unei societăți comerciale, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Iași, ce circula pe DN 15 în direcția Târgu-Neamț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul primului conducător auto și vătămarea corporală a conducătorului auto, din județul Iași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier", a declarat sinsp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț, pentru jurnaliştii de la ziartarguneamt.ro

×
Subiecte în articol: accident Timişeşti Neamţ
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close