Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Sibiu. Trei victime, printre care o tânără însărcinată în vârstă de 17 ani

Accident grav în Sibiu. Trei victime, printre care o tânără însărcinată în vârstă de 17 ani

Accident grav în Sibiu. Trei victime, printre care o tânără însărcinată în vârstă de 17 ani
12 Aug 2019   •   10:42

Şoferul unui taxi şi doi pasageri, între care o gravidă în vârstă de 17 ani, ani au fost accidentaţi, luni, în Mediaş, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit de autoturism care nu a acordat prioritate. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, o conducătoare auto în vârstă de 40 de ani, din municipiul reşedinţă, în timp ce conducea maşina pe raza municipiului Mediaş a virat la stânga, fără să acorde prioritate, şi a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar în regim taxi. 

Personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a acordat îngrijiri medicale victimelor, respectiv femeia însărcinată în 5 luni, cu traumatism cranio-cerebral acut şi un bărbat de 22 ani, cu plăgi excoriative, ambii în stare stabilă, fiind transportaţi la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului din Mediaş, şi un bărbat de aproximativ 68 de ani, conştient, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. 

La accident a intervenit şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, transportând la CPU Mediaş bărbatul de aproximativ 68 de ani. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Sibiu Medias
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close