Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără însărcinată a fost accidentată de o maşină pe DN 17D, în timp ce mergea pe marginea drumului

O tânără însărcinată a fost accidentată de o maşină pe DN 17D, în timp ce mergea pe marginea drumului

O tânără însărcinată în trei luni a fost accidentată de o maşină, joi după-masă, pe DN 17D, în comuna Maieru din Bistriţa-Năsăud.

O tânără însărcinată a fost accidentată de o maşină pe DN 17D, în timp ce mergea pe marginea drumului
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Silvia Preda    |    12 Ian 2023   •   20:08

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat de 60 de ani, din Maieru.

"Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17D, în Maieru. Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate a accidentat o femeie de 26 de ani, din Maieru, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma impactului femeia a fost rănită 

Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul poliției orașului Sângeorz-Băi în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului”, transmite IPJ BN.

Femeia lovită de maşină este însărcinată în trei luni şi a fost preluată de către cei de la Urgenţe policontuzionată, dar conştientă.

Tânăra în vârstă de 26 de ani beneficiază de tratament și este sub supravegherea atentă a medicilor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

×
Subiecte în articol: accident femeie insarcinata Maieru
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close