Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între un microbuz plin cu călători și un TIR, în Șivița, Galați: 15 răniți, trafic blocat pe un sens

Accident între un microbuz plin cu călători și un TIR, în Șivița, Galați: 15 răniți, trafic blocat pe un sens

Un accident rutier în care au fost implicate un TIR și un microbuz a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 26, în interiorul localității Șivița, din județul Galați.

Accident între un microbuz plin cu călători și un TIR, în Șivița, Galați: 15 răniți, trafic blocat pe un sens
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   10:09

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un bărbat în vârstă de 30 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un TIR pe DN26, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, ar fi intrat în coliziune lateral spate dreapta cu un microbuz transport persoane intrajudețean, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 ani. 

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unui număr de 15 persoane, toate aflate în microbuz. Mai multe echipaje de la ambulanță s-au deplasat la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În microbuz se aflau în total 18 persoane. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale si echipajul SMURD tip B de la Detasamentul de Pompieri Galati si 2 echipaje SAJ.

Conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. 

În prezent se circulă dirijat pe un singur sens de mers.

S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close