Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu trei morți la Sibiu. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată

Accident cu trei morți la Sibiu. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată

Un camion a provocat un carnagiu pe șosea, în județul Sibiu.

Accident cu trei morți la Sibiu. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată
Sursa foto: capturi TurnulSfatuluiTV via YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   17:10

Update 19:20 - După trei ore de la producerea accidentului dintre Sibiu și Brașov, pe DN 1 - Centura Avrigului, în urma căruia trei oameni au murit, s-au reluat traficul rutier și feroviar. Încă se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier Sibiu au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș - Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, tot din județul Covasna.

Update 18:00 Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este temporar oprit, vineri seara, pe secția de circulație Brașov – Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig, unde în jurul orei 16:00, urmare unui accident rutier produs pe pasajul suprateran de intrare în orașul Avrig, un camion a căzut în gabaritul căii ferate.

Accidentul s-a soldat cu 3 victime decedate.

Circulația feroviară se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate și eliberarea gabaritului.

În prezent este afectată circulația unui tren de călători, R 2514, care staționează în stația Avrig, așteptând redeschiderea circulației.

Ştire iniţială Evenimentul rutier s-a petrecut astăzi. Camionul, căruia i-a explodat o roată, a lovit o mașină.

Apoi, vehiculul de transport a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe Centura Avrigului.

Trei oameni au murit.

Este vorba de două victime găsite în autoturism și de șoferul autocamionului.

Polițiștii rutieri, cei de la Transporturi și echipele medicale interveneau pe Centura Sibiului, la ora acestei actualizări, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor accidentului.

În GALERIA FOTO următoare, imagini de la locul cumplitului accident:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul provocând trei victime", a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, citat de Mediafax.

Traficul feroviar a fost blocat după accident pe magistrala 200 Sibiu - Brașov.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close