Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal pe E85! Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după ce duba pe care o conducea a lovit două tiruri

Accident mortal pe E85! Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după ce duba pe care o conducea a lovit două tiruri

A fost accident mortal pe E85, cunoscut drept "Drumul morţii". Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după ce duba pe care o conducea a intrat în coliziune cu două tiruri. Tragedia a avut loc pe raza judeţului Vrancea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2023   •   08:59

Potrivit Poliției Vrancea, accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 05.45, când polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 2 E 85, în afara localității Slobozia Bradului.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat de 21 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2, din direcția Buzău către Focșani, ar fi intrat în coliziune cu două TIR-uri.

Din primele cercetări, rezultă că vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul dubei care ar fi adormit la volan, ar fi intrat pe contrasens, a lovit din lateral primul tir, iar ulterior s-a lovit frontal de al doilea tir, precizează monitoruldevrancea.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din cauza leziunilor suferite, tânărul de 21 de ani a murit.

Traficul rutier pentru autoturisme este dirijat, la ora transmiterii știrii, de către polițiștii rutieri prin localitatea Coroteni.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: accident mortal E85 IPJ Vrancea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close