Antena 3 CNN Actualitate Locale Alarmele antiaeriene din Ucraina se aud în Sighetu Marmaţiei. ISU Maramureș face apel la calm

Alarmele antiaeriene din Ucraina se aud în Sighetu Marmaţiei. ISU Maramureș face apel la calm

ISU Maramureș face apel la calm, după ce oamenii din Sighetu Marmaţiei au sesizat seara trecută autoritățile, cu privire la sunetele de alarmă antiaeriană auzite în miez de noapte. Se pare că sunetele s-au auzit tocmai din Ucraina, de la 170 de km depărtare, din orașul Ujgorod.

Alarmele antiaeriene din Ucraina se aud în Sighetu Marmaţiei. ISU Maramureș face apel la calm
Sursa foto: someseanul.ro
de Iulia Gorgorin    |    30 Mar 2022   •   22:09

Alarmele aeriene repetate care se aud în municipiul Sighetu Marmaţiei, îndeosebi pe durata nopţii, sunt din oraşul Ujgorod, a precizat miercuri ISU Maramureş.

Autoritățile fac apel la calm, deoarece nu există niciun pericol pentru cetăţenii din România.

"În urma sesizărilor venite de la cetățenii din zona Sighetu Marmației, referitoare la sunetul alarmei aeriene auzit în ultimele zile, precizăm că acesta este generat de către centrala de alarmare publică din orașul Ujgorod, Ucraina, care alarmează și regiunea Transcarpatia, aflată la frontieră cu România. Facem apel la calm, deoarece nu există niciun pericol pentru cetățenii din România", anunță Ispectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close