Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Ai luptat până în ultimul moment! Știu că ai făcut tot ce ai putut...” | Alex a avut parte de o moarte tragică la doar 31 de ani

”Ai luptat până în ultimul moment! Știu că ai făcut tot ce ai putut...” | Alex a avut parte de o moarte tragică la doar 31 de ani

Alex a avut parte de o moarte tragică, la doar 31 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doar un an.

”Ai luptat până în ultimul moment! Știu că ai făcut tot ce ai putut...” | Alex a avut parte de o moarte tragică la doar 31 de ani
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    03 Noi 2023   •   13:29

”Ai luptat până în ultimul moment! Știu că ai făcut tot ce ai putut! A fost peste puterile tale... Eu și fetița ta, Celine, te iubim enorm!”, a postat soția lui Alex pe Facebook.  

Zilele trecute, Alex a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce participa la lucrări de excavare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor salvatorilor, tânărul nu a mai putut fi salvat, scrie ziarulargesul.ro.

”La data de 31 octombrie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor care participa la lucrări de excavare, pe raza localității Priboieni, a fost prins sub un mal de pământ. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale și de pompieri. 

În urma eforturilor depuse de echipajele de intervenție, bărbatul în cauză a fost extras, stabilizat și predat elicopterului SMURD, sosit la locul evenimentului. 

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 31 de ani, din Bradu, lucra la societatea care efectua lucrări la un șanț pentru introducerea unei conducte de apă, pe raza localității sus-amintite. 

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș. 

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal.”, transmitea la acel moment IPJ Argeș. 

Deși a fost stabilizat pe moment, tânărul a ajuns la spital în stare critică. Soția lui a făcut apel pe o rețea socială la toți cei care pot și vor să se roage pentru Alex.

”Soțul meu, Alex, are nevoie de noi toți! Rugați-vă pentru el! Atât!”, a scris tânăra.  

Din păcate, o zi mai târziu, Alex a murit. Înmormântarea acestuia va avea loc duminică, la ora 11:30, la Biserica Sfânta Parascheva Cioca, sat Ciulnița, comuna Leordeni. 

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close