Antena 3 CNN Actualitate Locale Aroganţă pe râul Bega! Doi tineri din Timişoara, la plimbare cu jetskiurile

Aroganţă pe râul Bega! Doi tineri din Timişoara, la plimbare cu jetskiurile

Doi tineri teribilişti din Timişoara au fost surpriși în timp ce se plimbau nestingheriţi cu jetskiurile pe Bega, în zona pieței Iosefin. Aceștia au luat cu ei şi pasageri, cel mai probabil prieteni.

Aroganţă pe râul Bega! Doi tineri din Timişoara, la plimbare cu jetskiurile
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2021   •   15:53

Trecătorii au filmat gestul tinerilor şi au chemat autorităţile, asta pentru că protagoniştii aveau o viteză foarte mare pe apă şi, oricum, acest sport este strict interzis pe râu.

În total, cinci persoane au luat parte la distracţia pe apă, iar poliţiştii locali care au venit la faţa locului au spus că nu îi pot amenda, pe motiv că nu intră în atribuţiile lor.

Cei doi au fost opriți în zona Flora și au fost avertizați să scoată jetskiurile din apă, scriu jurnaliștii de la tion.ro.

Plimbarea cu jetskiurile a fost filmată de timișorenii aflați pe malul canalului, în weekend.

"Sâmbătă seara in jurul orelor 20, echipajul velo a anunțat dispeceratul cu privire la persoane care se plimba cu două skijeturi. In același interval orar un cetățean a semnalat telefonic despre aceasta situație menționând ca are și înregistrare video. Patentului i-a fost comunicat ca singura instituție care poate lua măsuri in astfel de cazuri este Autoritatea Navala Romana prim Oficiul De Căpitănia Timișoara", au transmit reprezentanții Direcției Poliției Locale Timișoara.

×
Subiecte în articol: tineri Timisoara jetskiuri Bega
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close