Antena 3 CNN Actualitate Locale Profilul celor trei agresori ai lui Adrian Kreiner | Noi informații despre indivizii care l-au ucis pe omul de afaceri

Profilul celor trei agresori ai lui Adrian Kreiner | Noi informații despre indivizii care l-au ucis pe omul de afaceri

Antena 3 CNN a obținut profilurile celor trei ucigași ai milionarului din Sibiu.

de Andrei Naiţă    |    14 Noi 2023   •   12:36

Poliția din Sibiu are un cerc restrâns de suspecți în cazul afaceristului din oraș care a fost ucis în bătaie, în propria casă. 

Seara trecută, polițiștii din Sibiu au percheziționat un apartament în care se spunea că ar fi stat cei trei agresori ai lui Adrian Kreiner, înainte de atac. După percheziții însă, potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că cele trei persoane care locuiau în respectivul apartament nu ar avea nicio legătură cu jaful.  

Cu toate acestea, polițiștii au restrâns cercul suspecților. Vorbim de trei persoane cu vârste de aproximativ 30 de ani, care l-ar fi bătut cu bestialitate pe Adrian Kreiner. 

Polițiștii consideră că suspecții nu ar fi părăsit țara însă sunt de părere că au plecat din Sibiu imediat după comiterea atacului. 

Mai mult decât atât, potrivit polițiștilor, cei trei nu ar fi la primele infracțiuni de acest gen, fiind specializați în furturi din străinătate.   

”Anchetatorii procedează foarte bine prin faptul că nu oferă foarte multe date din anchetă. Este normal să fie așa, și dacă ar devoala foarte multe amănunte, aceste amănunte i-ar ajuta pe suspecți, pe autori. De aceea ei lucrează în așa fel încât să adune informații și să le folosească în mod operativ și rapid. 

Dar la momentul acesta ne-am hazarda să tragem o concluzie. Camerele de supraveghere stradale ale magazinelor, și nu numai, ale locuințelor din zonă, oferă foarte multe date anchetatorilor. Aceștia trebuie să discearnă între datele care îi ajută și cele care îi pot pune pe o pistă greșită. De aceea, ei, la momentul actual, verifică orice variantă care i-ar putea duce mai aproape de autor.

O astfel de anchetă nu poate fi rezolvată în câteva ore sau în câteva zile, pentru că avem de-a face cu oameni care s-au specializat în astfel de furturi, care de multe ori se transformă în tâlhărie sau tâlhărie urmată de moartea victimei, așa cum avem cazul de față”, a explicat Dan Antonescu, expert criminolog, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close