Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat internat la Spitalul Județean Giurgiu a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al clădirii: "A rupt geamul”

Un bărbat internat la Spitalul Județean Giurgiu a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al clădirii: "A rupt geamul”

Tragedia a avut loc marţi după-amiază. Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, a ales să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul trei al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu.

Un bărbat internat la Spitalul Județean Giurgiu a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al clădirii: "A rupt geamul”
Sursa foto: giurgiupesurse.ro
de Claudia Popovici    |    22 Iun 2021   •   20:52

Din primele informaţii, octogenarul era internat la secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu.

Potrivit presei locale, bărbatul îmbrăcat în pijamalele primite la internare a forțat un geam care avea deschidere oscilobatantă și l-a rupt. Apoi cu ajutorul unui scaun s-a urcat pe pervaz de unde a sărit în gol.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj medical care a efectuat câteva zeci de minute manevrele de resuscitare. Din păcate, leziunile au fost incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul.

Conducerea spitalului a declarat sursei citate că bătrânul nu prezenta semne de boli psihice sau depresie care să-i fi motivat gestul disperat. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru moarte suspectă.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close