Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Buzău și-a folosit bebelușul pe care îl avea în brațe drept scut în fața polițiștilor, apoi a devenit agresiv

Un bărbat din Buzău și-a folosit bebelușul pe care îl avea în brațe drept scut în fața polițiștilor, apoi a devenit agresiv

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Brăești, județul Buzău, s-a certat cu soția, iar pentru a scăpa de polițiștii care au venit să o salveze pe femeie, a ieșit în fața oamenilor legii cu bebelușul de 11 luni, devenind agresiv și amenințând.

Un bărbat din Buzău și-a folosit bebelușul pe care îl avea în brațe drept scut în fața polițiștilor, apoi a devenit agresiv
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    20 Ian 2023   •   12:55

Totul a pornit de la un conflict în familie, când soția a hotărât să plece cu cei patru copii ai săi la părinți, într-o localitate apropiată.

Nu a durat mult, iar bărbatul a mers după ea, iar într-un moment de ceartă a reușit să îl ia și pe copilul de 11 luni și să fugă.

Femeia, speriată de ce ar putea să-i facă, a sunat la 112.

Polițiștii au venit la fața locului, l-au identificat pe bărbat, însă acesta a devenit din ce în ce mai agresiv, ba chiar au urmat ore de negocieri, astfel încât copilul să fie în siguranță.

Citeşte şi : Un bărbat înarmat cu un cuțit a terorizat o întreagă comună din Bacău. A spart o locuință, a incendiat o cameră și a amenințat o vânzătoare

Totul s-a încheiat abia după ce mama bărbatului agresor a ajuns la fața locului și a reușit să îl ia pe copil, astfel încât acesta să fie în siguranță.

Agresorul, de 36 de ani a fost dus în arestul IPJ Buzău, iar acum judecătorii au emis și o arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.

×
Subiecte în articol: bărbat agresor copil Buzau
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close