Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Galați, cercetat după ce a lovit intenționat autoturismele unor rude și le-a dat foc. Una dintre mașini a ars în totalitate

Bărbat din Galați, cercetat după ce a lovit intenționat autoturismele unor rude și le-a dat foc. Una dintre mașini a ars în totalitate

Un bărbat din Barcea, județul Galați, este anchetat de polițiști, după ce a distrus cinci mașini, trei prin lovire intenționată și două prin incendiere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2024   •   18:16

Un bărbat în vârstă de 36 de ani este anchetat de polițiști după ce a distrus cinci mașini, trei prin lovire intenționată și două prin incendiere.

Părăsit, se pare, de soție din cauza neînțelegerilor și suferind de căderi nervoase, bărbatul, care considera pe toată lumea dușman, a ieșit din spital și s-a îndreptat spre a lovit mașina soției.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu mașinile incendiate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta își lua copilul de la grădiniță, iar în mașină se afla doar cumnata, care a scăpat cu răni ușoare.

Citește și: Oraş terorizat de interlopi, sub atenta grijă a unui poliţist. Comisarul şef nu acţiona singur, spun victimele

Potrivit surselor Antena 3 CNN, în urmă cu două săptămâni, ar fi vrut să-și omoare soția, dar femeia a fugit.

Ulterior, bărbatul a plecat și tot în comuna respectivă a lovit cele două mașini ale primarului, parcate în fața casei acestuia.

Bărbatul a intrat cu mașina pe care o conducea în autoturismul în care se afla soția sa împreună cu copiii, apoi a lovit două mașini parcate în fața casei primarului din Barcea, după care s-a dus într-un sat vecin, unde a incendiat două autoturisme care ar fi aparținut fratelui și surorii sale.

Bărbatul abia se externase din spital după ce suferise o cădere nervoasă, iar oamenii din sat spun că internarea survenise după ce soția plecase de acasă speriată ca a vrut sa o omoare.

"Astăzi, la ora 12.30, Dispeceratul 112 a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la două autoturisme în localitatea Podoleni, comuna Barcea.

S-au deplasat două autospeciale de la Garda Ivesti și echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tecuci.

Pompierii au ajuns în scurt timp și au lichidat incendiul în limitele găsite.

A ars un autoturism VW Passat în proporție de 100%, iar la al doilea autoturism, de marcă Mercedes C220, a ars în zona compartimentului motor. Cauza incendiului este acțiunea intenționată a unei persoane, presupus a fi un rudă a persoanei afectate", potrivit ISU Galați.

×
Subiecte în articol: Galați bărbat agresor
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close