Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care îşi spune pastor a fost denunțat de fiicele sale, după ce una dintre fete a rămas însărcinată cu el | Detalii din casa ororilor din județul Arad

Un bărbat care îşi spune pastor a fost denunțat de fiicele sale, după ce una dintre fete a rămas însărcinată cu el | Detalii din casa ororilor din județul Arad

Un individ din județul Arad a șocat comunitatea locală după ce fiicele sale au povestit autorităților ororile la care tatăl lor le-a supus timp de 17 ani.

de Daciana Cordoş    |    26 Feb 2024   •   15:35

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, este acuzat că și-a violat în mod repetat fiicele, care acum au 15, 16 și, respectiv, 26 de ani.

Detaliile îngrozitoare au ajuns la cunoștința autorităților după ce fiica cea mare s-a confesat unei colege.

Aceasta a convins-o să depună plângere la Poliție, relatează Antena 3 CNN.

În urma intervenției polițiștilor, suspectul a fost săltat de la domiciliu, pus ulterior sub acuzare și arestat preventiv.

Cu această ocazie, s-a aflat că individul le-a bătut deseori pe fiicele sale pentru a le determina să i se supună.

Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl ar fi pus-o să avorteze.

Cele trei fiice primesc acum consiliere iar anchetatorii spun că traumele la care au fost supuse le-au făcut să se gândească la sinucidere.

Ce spun autoritățile despre "pastorul" violator

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 - 2023, în repetate rânduri, a întreținut raporturi sexuale cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voință", se arată într-un comunicat difuzat, luni, de procurori.

Vineri, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ineu, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Presa locală a relatat acest caz și menționează că inculpatul se prezintă drept "pastor" pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: pastor Arad fiice viol
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close