Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava prins beat la volan și fără permis le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război

Un bărbat din Suceava prins beat la volan și fără permis le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război

Un bărbat din Frătăuții Vechi, o comună din Suceava, a fost depistat beat la volan şi fără permis de conducere. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a plecat de acasă după o ceartă cu soția și vrea să meargă la război.

Un bărbat din Suceava prins beat la volan și fără permis le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război
Sursa foto: Poliţia Română/Facebook
de Silvia Preda    |    07 Mar 2022   •   23:32

Sâmbătă seară, în jurul orei 20:30, un echipaj de poliție rutieră, în timp ce acționa la intersecția străzilor Alexandru cel Bun cu strada Dubovei, a oprit un VW Golf, din care a coborât un bărbat incoerent. Acesta mirosea a alcool, iar polițiștii au trecut la verificări, scrie monitorulsv.ro.

Bărbatul nu avea permis de conducere iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,96 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război

Ionel P. a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat două probe pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de "Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe" și "Conducerea unui vehicul fără permis de conducere".

Ancheta este continuată de polițiștii de la Formațiunea Rutieră Siret. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close