Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cruntă între 2 găști de tineri din Vaslui, pornită de la o glumă făcută pe Facebook

Bătaie cruntă între 2 găști de tineri din Vaslui, pornită de la o glumă făcută pe Facebook

Două găști de tineri din Vaslui s-au luat la bătaie, după o glumă făcută pe Facebook unei rude a unuia dintre a agresori. Victimele, trei tineri din Todirești, au fost internate în spital.

Bătaie cruntă între 2 găști de tineri din Vaslui, pornită de la o glumă făcută pe Facebook
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Andreea Ştefan    |    09 Iul 2021   •   20:25

Totul a pornit de la o glumă făcută pe Facebook. Un tânăr din Negrești a fost jignit într-o postare de către unul dintre tinerii din satul Huc, comuna Todirești.

Pentru a se răbuna, negreșeanul a apelat la o rudă care să-l ajute să îi dea o lecție bărbatului din Todirești.

Au fost patru agresori din Negrești, contra trei victime din Todirești, iar bătaia s-a terminat cu distrugerea unei mașini și cu două victime ajunse la spital pentru îngrijri medicale.

Plițiștii din Negrești i-au reținut pe agresori pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Judecătorii din Vaslui a dispus măsura controlului judiciar timp de 60 de zile pentru cei patru agresori.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în noaptea de 6-7 iulie, în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din orașul Negrești, pe fondul unui conflict anterior, cei patru bărbați ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei bărbați și au distrus geamurile unui autoturism.

Persoanele vătămate, trei bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, au suferit leziuni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Vaslui bătaie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close