Antena 3 CNN Actualitate Locale Bebeluș de 10 luni în stare critică, după un accident rutier grav, în Botoșani. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD

Bebeluș de 10 luni în stare critică, după un accident rutier grav, în Botoșani. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD

Impact devastator pe o șosea din Botoșani! Un bebeluș de 10 luni este în stare critică după ce șoferița mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac.

Bebeluș de 10 luni în stare critică, după un accident rutier grav, în Botoșani. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    01 Sep 2022   •   16:22

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a dus la spitalul pediatric "Sfânta Maria", din Iași. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale micuțului care a suferit răni extrem de grave la cap.

La spital a ajuns și șoferița de 25 de ani, cât și celălalt pasager, în vârstă de 18 ani. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

O tânără, de 25 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 293, directia de deplasare dinspre Havârna, înspre Dorohoi, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a întrat în impact cu un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, repsectiv, conducătoarea auto si doi pasageri, de 18 ani și 10 luni, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close